La Vie Kappers Tiel centrum

La Vie Kappers Tiel centrum is een Kapper gelegen aan Westluidensestraat 2 in Tiel.

Meer informatie over La Vie Kappers Tiel centrum in Tiel

Bij LaVie Kappers staat kwaliteit en creativiteit hoog in het vaandel. Ze zijn op de hoogte van de laatste trends en bieden een breed scala aan kapsels. Alle medewerkers worden continu getraind in de eigen LaVie Academy en bij verschillende merken zoals Kevin Murphy, Moroccanoil, Schwarzkopf en STMNT. Hierdoor zorgen ze ervoor dat klanten de uitstraling krijgen die ze graag willen. Je kunt nu online een afspraak maken bij een van de LaVie Kappers salons in Tiel, Uden en Druten. Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in een leuk en gezellig team van LaVie Kappers? Dan is dit misschien iets voor jou. Op de website vind je meer informatie over de salons, de behandelingen, abonnementen en kun je je inschrijven of opzeggen. Daarnaast is er ook informatie over contact, vacatures, cadeaubonnen, prijzen en partners. Kortom, LaVie Kappers biedt alles wat je nodig hebt voor een mooie en trendy coupe.

Wil je weten wat La Vie Kappers Tiel centrum verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van La Vie Kappers Tiel centrum of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij La Vie Kappers Tiel centrum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je La Vie Kappers Tiel centrum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar La Vie Kappers Tiel centrum reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. La Vie Kappers Tiel centrum

Bezoekers bekeken ook