La Cubanita Tiel

La Cubanita Tiel is een Tapas restaurant gelegen aan Kalverbos 1-3 in Tiel.

Meer informatie over La Cubanita Tiel in Tiel

La Cubanita in Tiel biedt onbeperkt tapas eten aan. Je kunt reserveren via de website of telefonisch. Het restaurant is elke dag geopend vanaf 17:00 uur en op vrijdag en zaterdag sluit het iets later. Om te bestellen, scan je met je telefoon de QR-code. Als je batterij leeg is, kun je een powerbank lenen. Tijdens het eten is het de bedoeling dat je je mobiel weglegt en alle aandacht aan je tafelgenoot besteedt. Daarnaast zijn er vacatures beschikbaar voor medewerkers in de spoelkeuken, bediening en keuken. Je kunt je ook inschrijven voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van La Cubanita in Tiel.

Wil je weten wat La Cubanita Tiel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van La Cubanita Tiel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij La Cubanita Tiel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je La Cubanita Tiel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar La Cubanita Tiel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. La Cubanita Tiel

Bezoekers bekeken ook