Krul & Stijl

Krul & Stijl is een Kapper gelegen aan Santwyckse Poort 4 in Tiel.

Meer informatie over Krul & Stijl in Tiel

Bij onze kapsalon in Tiel ben je aan het juiste adres als je een nieuw trendy kapsel wilt of gewoon je haar in model wilt laten brengen. Je kunt een afspraak maken via de website of door te bellen. Het team van Krul & Stijl staat voor je klaar. Daarnaast zijn we nu gespecialiseerd in het knippen van krullen en bieden we een speciale behandeling aan om het mooiste uit je krullen te halen. Deze behandeling is tijdelijk beschikbaar voor €75,- inclusief knippen, wassen, drogen en productadvies. Daarnaast hebben we ook een actie waarbij je 3 producten kunt krijgen voor €24,90.

Wil je weten wat Krul & Stijl verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Krul & Stijl of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Krul & Stijl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Krul & Stijl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Krul & Stijl reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Krul & Stijl

Bezoekers bekeken ook