Krav Maga Netherlands Tiel II

Krav Maga Netherlands Tiel II is een Vechtsportschool gelegen aan Grotebrugse Grintweg 44 in Tiel.

Meer informatie over Krav Maga Netherlands Tiel II in Tiel

Krav maga is een verdedigingskunst die is ontstaan in Hongarije en verder is ontwikkeld in Israël. Het is opgericht door Imi Lichtenfeld, ook wel bekend als Imi Sde-Or. Sportcentrum Boss Gym, gevestigd in Heteren, is een plek waar je terecht kunt voor Krav Maga trainingen. Het sportcentrum is makkelijk bereikbaar en heeft voldoende parkeergelegenheid. Als je wel eens onzeker bent op straat, een vervelende ervaring hebt meegemaakt of gewoon iets anders wilt proberen dan de traditionele vechtsporten, dan is Krav Maga iets voor jou. Bij Sportcentrum Boss Gym zijn er ervaren instructeurs die je kunnen trainen.

Wil je weten wat Krav Maga Netherlands Tiel II verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Krav Maga Netherlands Tiel II of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Krav Maga Netherlands Tiel II? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Krav Maga Netherlands Tiel II het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Krav Maga Netherlands Tiel II reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Krav Maga Netherlands Tiel II

Bezoekers bekeken ook