KR8 Personal Training Tiel

KR8 Personal Training Tiel is een Personal trainer gelegen aan Lutterveldweg 3 in Tiel.

Meer informatie over KR8 Personal Training Tiel in Tiel

Wij bij KR8 Personal Training bieden een complete aanpak op het gebied van training, voeding, coaching en resultaat. We begrijpen dat personal training persoonlijk is en dat er niet één manier is die voor iedereen werkt. Daarom bieden wij de manier die bij jou past en die goed vol te houden, effectief en realistisch is. Onze passie ligt in het overbrengen van de voordelen van krachttraining en het helpen van mensen om gezonder, fitter en krachtiger te worden. Als eigenaren van KR8 Personal Training hebben wij jarenlange ervaring en hebben we ons tot doel gesteld om jou op de best mogelijke manier te helpen, met realistische handvaten en de juiste informatie. We bieden verschillende trajecten aan, waaronder 1:1 of 1:2 duo personal training, small group training en bootcamp. Bij al onze trajecten staat jouw doel centraal en zorgen wij voor persoonlijke begeleiding en motivatie. Onze trainingen zijn gericht op krachttraining en we werken met periodisering om je gemotiveerd te houden. Daarnaast bieden we ook bootcamp training aan, waarbij je buiten traint en energie krijgt van het trainen in de natuurlijke omgeving. Bij KR8 PT staat jouw gezondheid en fitheid voorop en helpen wij je graag om je doelen te bereiken.

Wil je weten wat KR8 Personal Training Tiel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van KR8 Personal Training Tiel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij KR8 Personal Training Tiel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je KR8 Personal Training Tiel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar KR8 Personal Training Tiel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. KR8 Personal Training Tiel

Bezoekers bekeken ook