Kinderopvang 't Hofje

Kinderopvang 't Hofje is een Kinderopvang gelegen aan Boterkampsteeg 28 in Tiel.

Meer informatie over Kinderopvang 't Hofje in Tiel

t Hofje is een kinderopvang in Tiel die verschillende vormen van opvang aanbiedt, zoals dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar, peuter-speelgroep voor kinderen van 2 tot 4 jaar en naschoolse opvang voor basisschoolkinderen. Ze streven ernaar dat zowel jij als je kind zich bij hen thuis voelen. Voordat je een fysiek bezoek brengt, kun je al een eerste indruk krijgen via een virtuele rondleiding. Ouders zijn erg tevreden over 't Hofje en bedanken hen voor de goede opvang. 't Hofje biedt ook een goede start voor baby's en heeft vervolgopvang voor dreumesen en peuters. Daarnaast is er ook een peuterhofje voor kinderen vanaf 2 jaar die een andere speel- en leeromgeving willen. Voor kinderen die naar school gaan, is er naschoolse opvang waar ze worden opgehaald en tot half 7 worden verzorgd. Je kunt een afspraak maken om 't Hofje te bezoeken en vragen te stellen, en je kunt je kind ook direct inschrijven via het online plaatsingsformulier.

Wil je weten wat Kinderopvang 't Hofje verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kinderopvang 't Hofje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderopvang 't Hofje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderopvang 't Hofje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Kinderopvang 't Hofje reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kinderopvang ’t Hofje

Bezoekers bekeken ook