Kinderopvang Mimi

Kinderopvang Mimi is een Kinderopvang gelegen aan in .

Meer informatie over Kinderopvang Mimi in

Ik ben gastouder Mimi, ook wel bekend als Miranda. Ik ben gediplomeerd gastouder en geregistreerd in het landelijk register kinderopvang. Ik woon in Tiel met mijn partner en twee volwassen dochters. Als u op zoek bent naar kleinschalige opvang met persoonlijke aandacht voor uw kind, kunt u contact met mij opnemen. Ik bied opvang aan een klein groepje kinderen in een huiselijke omgeving. Ik zorg voor goede communicatie met de ouders/verzorgers en heb een aparte ruimte waar de kinderen kunnen slapen. Daarnaast zorg ik voor een gezellige en veilige plek waar de kinderen kunnen spelen en eten. Ik probeer de dag zo gestructureerd mogelijk te maken, zodat de kinderen weten waar ze aan toe zijn. Het belangrijkste voor mij is dat de kinderen zichzelf kunnen zijn en zich kunnen ontwikkelen op sociaal en persoonlijk gebied. Ik bied warmte en geborgenheid en zorg voor een gezellige sfeer. Ook laat ik de oudere kinderen helpen bij de zorg voor de jongere kinderen. Ik hecht veel waarde aan goede communicatie met de ouders/verzorgers en vind het belangrijk dat er duidelijke regels zijn, maar vooral dat er veel plezier is.

Wil je weten wat Kinderopvang Mimi verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kinderopvang Mimi of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderopvang Mimi? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderopvang Mimi het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Kinderopvang Mimi reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kinderopvang Mimi

Bezoekers bekeken ook