Kinderdagverblijf Het Troonkasteel

Kinderdagverblijf Het Troonkasteel is een Kinderdagopvang gelegen aan Meester Rinkstraat 17 in Tiel.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Het Troonkasteel in Tiel

Kinderopvang Het Kasteeltje is de ideale plek voor kinderen van 0 tot 12 jaar om te spelen, ontwikkelen en groeien. Ze bieden gezonde kinderopvang met het concept "Groene vingers", waarbij kinderen kunnen werken in de moestuin. Daarnaast hebben ze verschillende locaties, waaronder BSO De Schatkamer en De Troonkamer voor kinderen van 4 tot 12 jaar, en Kinderdagverblijven Het Kasteeltje, Het Sprookjeskasteel en Het Troonkasteel voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Het Troonkasteel in Tiel opent op maandag 4 januari en heeft als uniek concept "Groene vingers". Ze hebben een moestuin waar kinderen groenten en fruit kunnen zaaien, oogsten, koken en opeten. Daarnaast werken ze met verticale groepen en bieden ze diverse speelmogelijkheden en activiteiten aan om de ontwikkeling van kinderen te bevorderen. Het kinderdagverblijf werkt met het VVE programma van Uk en Puk en heeft een buitenruimte met natuurlijke materialen. Ze willen kwaliteit leveren en blijven vernieuwen, en hechten veel waarde aan persoonlijk contact met ouders.

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Het Troonkasteel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Het Troonkasteel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Het Troonkasteel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Het Troonkasteel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Kinderdagverblijf Het Troonkasteel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kinderdagverblijf Het Troonkasteel

Bezoekers bekeken ook