Kinderdagverblijf Het Sprookjeskasteel

Kinderdagverblijf Het Sprookjeskasteel is een Kinderopvang gelegen aan Doctor Schaepmanstraat 9 in Tiel.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Het Sprookjeskasteel in Tiel

Het Kasteeltje B.V. biedt kinderopvang aan in het centrum van Tiel. Ze hebben 3 kinderdagverblijven en 2 buitenschoolse opvang locaties. De organisatie is kleinschalig en legt de nadruk op aandacht voor elkaar. Ze streven naar optimale zorg, aandacht en liefde voor de kinderen. Er zijn ook vacatures voor pedagogisch medewerkers en invalkrachten. Ouders zijn positief en geven aan dat de leidsters kundig zijn en veel aandacht en liefde geven aan de kinderen. Er worden ook leuke activiteiten georganiseerd. Geïnteresseerden kunnen een rondleiding aanvragen.

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Het Sprookjeskasteel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Het Sprookjeskasteel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Het Sprookjeskasteel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Het Sprookjeskasteel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Kinderdagverblijf Het Sprookjeskasteel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kinderdagverblijf Het Sprookjeskasteel

Bezoekers bekeken ook