Kindercentrum De Hovenier

Kindercentrum De Hovenier is een Kinderopvang gelegen aan Bakkersstraat 12 in Tiel.

Meer informatie over Kindercentrum De Hovenier in Tiel

Kindercentrum De Hovenier biedt professionele kinderopvang en buitenschoolse opvang in een huiselijke en warme sfeer. Ze hebben verschillende groepen, waaronder Mini's (babygroep), Midi's (peutergroep), Maxi's (BSO 4 t/m 7 jaar), Juniors (BSO 7 t/m 13 jaar) en een Peuterspeelzaal voor- en vroegschoolse educatie (VVE). Op de Facebookpagina van het kindercentrum kun je het laatste nieuws lezen. Je kunt contact met hen opnemen via de Bakkersstraat in Tiel of via telefoonnummer 0344 - 667489 of e-mailadres info@kcdehovenier.nl.

Wil je weten wat Kindercentrum De Hovenier verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kindercentrum De Hovenier of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kindercentrum De Hovenier? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kindercentrum De Hovenier het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Kindercentrum De Hovenier reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kindercentrum De Hovenier

Bezoekers bekeken ook