Kimado

Kimado is een Rijschool gelegen aan Hertog Adolfstraat 21 in Tiel.

Meer informatie over Kimado in Tiel

De traditionele coaching draait om gesprekken die inzichten en kennis bieden, maar Coachingsburo Kimado voegt hier een ervaringsgerichte aanpak aan toe. Ze maken gebruik van Aikido om de levenskracht en de effecten van balans te laten ervaren, mindfulness om te leren genieten van het moment, en de Cirkel van Excellentie om inzicht en kennis over gedrag en verandering te bieden. Belangrijk bij deze aanpak is het zonder oordeel luisteren naar de ander. Door middel van Aikido-oefeningen wordt ervaren wat een situatie met je doet en wat je innerlijke kracht is. Vervolgens worden er balansoefeningen gedaan die zorgen voor spectaculaire inzichten. Op deze manier ontwikkel je je krachten in plaats van je zwaktes te verbeteren, wat leidt tot gedragsverandering. Elk coachingsmoment zal leiden tot verwondering en eenmaal de kracht in jezelf ervaren, laat dat je nooit meer los.

Wil je weten wat Kimado verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kimado of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kimado? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kimado het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Kimado reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kimado

Bezoekers bekeken ook