Kids kinderopvang Tiel

Kids kinderopvang Tiel is een Kleuterschool gelegen aan Wielewaallaan 30 in Tiel.

Meer informatie over Kids kinderopvang Tiel in Tiel

Bij Kids Kinderopvang Tiel, opgericht door Coby Hoets, is elk kind van 0 t/m 4 jaar welkom. Ze bieden flexibele opvang en vakantieopvang aan. Met hun dagprogramma zorgen ze ervoor dat geen enkel kind zich hoeft te vervelen. Ze streven naar de beste zorg voor elk kind, waarbij veiligheid, persoonlijke aandacht en plezier centraal staan. Een gastouder is volgens hen de beste optie, en het goede nieuws is dat je hiervoor subsidie kunt krijgen via de regeling Gastouderopvang. Wil je meer weten? Neem dan contact op via het contactformulier op hun website of bel ze op het telefoonnummer vermeld op de pagina.

Wil je weten wat Kids kinderopvang Tiel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kids kinderopvang Tiel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kids kinderopvang Tiel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kids kinderopvang Tiel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Kids kinderopvang Tiel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kids kinderopvang Tiel

Bezoekers bekeken ook