Keep Fit Tiel

Keep Fit Tiel is een Sportclub gelegen aan Predikbroedersweg 14 in Tiel.

Meer informatie over Keep Fit Tiel in Tiel

Keep Fit Tiel is bezig met een actie om volleyballen in te zamelen voor hun vereniging. Ze roepen iedereen op om een volleybal te doneren via een actielink. Ook kunnen mensen de actie doorsturen naar anderen die kunnen helpen. Daarnaast hebben Ronald, Peter en Marian van de loopgroep van Keep Fit de Zevenheuvelenloop in Nijmegen gelopen op 20 november 2022. Op de Algemene Leden Vergadering op 16 november 2022 is Geertje Caneel gehuldigd voor haar 25-jarig jubileum bij de vereniging. Ze was docent van bewegen na een CVA, skeeleren en nordic-walking en is nu erelid. Verder hebben drie hardlopers van Keep Fit meegedaan aan de Dijkenloop in Beneden-Leeuwen op 4 september 2022. Ze werden aangemoedigd door veel inwoners en hebben de 10 kilometer uitgelopen, ondanks de hitte.

Wil je weten wat Keep Fit Tiel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Keep Fit Tiel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Keep Fit Tiel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Keep Fit Tiel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Keep Fit Tiel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Keep Fit Tiel

Bezoekers bekeken ook