Kapsalon Van Zwam

Kapsalon Van Zwam is een Kapper gelegen aan Hoogeinde 3 in Tiel.

Meer informatie over Kapsalon Van Zwam in Tiel

Bij Kapsalon van Zwam in Tiel op Hoogeinde 3 kun je niet alleen terecht voor betaalbare kwaliteitskapsels voor dames en heren, maar ook voor het knippen van krullen, waardoor je meer volume krijgt en minder pluizen. Daarnaast is de kapsalon sinds 13 februari trots uitgeroepen tot Hofleverancier. Een afspraak maken kan door te bellen naar 0344 - 61 35 24 en producten kunnen worden gekocht door te bellen naar 06 - 387 70 559. Voor meer informatie kun je ook een mail sturen via de contactpagina op de website. De openingstijden zijn ruim, van maandag tot en met woensdag van 09:00 tot 17:30 uur, op donderdag van 07:00 tot 20:00 uur, op vrijdag van 07:00 tot 17:30 uur en op zaterdag van 07:00 tot 16:30 uur. Kapsalon van Zwam zorgt ervoor dat je persoonlijke gegevens worden behandeld in overeenstemming met de privacy-eisen van de AVG. Voor meer informatie hierover kun je de AVG-verklaring lezen.

Wil je weten wat Kapsalon Van Zwam verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapsalon Van Zwam of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapsalon Van Zwam? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapsalon Van Zwam het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Kapsalon Van Zwam reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapsalon Van Zwam

Bezoekers bekeken ook