Kapsalon Haar-Moment

Kapsalon Haar-Moment is een Kapper gelegen aan Duifkruid 127 in Tiel.

Meer informatie over Kapsalon Haar-Moment in Tiel

Haar-Moment is een kapperszaak die gerund wordt door Camilla Uijterwaal en Wilma van den Brandhof. Ze hebben al meer dan 20 jaar ervaring in het vak en zijn gepassioneerd en enthousiast. Kwaliteit, klantgerichtheid en service staan hoog in het vaandel bij Haar-Moment. Ze geven altijd deskundig, eerlijk en persoonlijk advies en vinden elke klant belangrijk. Camilla en Wilma werken van dinsdag tot en met vrijdag in de salon en je kunt online een afspraak maken via de website. Ze blijven op de hoogte van de nieuwste trends en knip- en kleurtechnieken door regelmatig cursussen te volgen. In de salon wordt gewerkt met het exclusieve Zwitserse merk Trinity Haircare. Je kunt meer informatie vinden op de website en ze zijn ook te volgen op Facebook.

Wil je weten wat Kapsalon Haar-Moment verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapsalon Haar-Moment of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapsalon Haar-Moment? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapsalon Haar-Moment het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Kapsalon Haar-Moment reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Kapsalon Haar-Moment

Bezoekers bekeken ook