Kamille Speciaalkosmetiek

Kamille Speciaalkosmetiek is een Schoonheidssalon gelegen aan Dijkmanzoet 69 in Tiel.

Meer informatie over Kamille Speciaalkosmetiek in Tiel

Kamille speciaalkosmetiek is onlangs verhuisd naar een nieuwe locatie, Dijkmanzoet 69 in Tiel-Passewaaij. Het team bestaande uit Mandy, Lia, Dr. Krant en Leonie-inez heet iedereen van harte welkom op deze nieuwe locatie. De salon is rustig gelegen en er is voldoende parkeergelegenheid. Ondanks de verhuizing blijft de vertrouwde sfeer, kwaliteit en aandacht behouden zoals altijd bij Kamille. De telefoonnummers en het emailadres blijven hetzelfde. Daarnaast kondigt Kamille speciaalkosmetiek nieuwe data aan voor een behandeling bij Dr. Krant op 27 oktober 2023, waar nog enkele plaatsen beschikbaar zijn. Tot slot staat Kamille bekend om hun gastvrijheid, persoonlijke benadering en professionele verzorging.

Wil je weten wat Kamille Speciaalkosmetiek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kamille Speciaalkosmetiek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kamille Speciaalkosmetiek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kamille Speciaalkosmetiek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Kamille Speciaalkosmetiek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kamille Speciaalkosmetiek

Bezoekers bekeken ook