JK&L Nails

JK&L Nails is een Nagelstudio gelegen aan Zonnebloemstraat 18 in Tiel.

Meer informatie over JK&L Nails in Tiel

Bij JKL Beauty & Nails staat klantvriendelijkheid, service en persoonlijke aandacht centraal. De service is uitgebreid en als klant mag je een goede set nagels verwachten voor een goede prijs. Mocht je niet tevreden zijn, dan horen ze dat graag zodat het probleem verholpen kan worden. Daarnaast wordt er altijd een kop koffie, thee of limonade aangeboden. JK&L Nails heeft alles in huis om je natuurlijke nagel gezond te houden, te maken of te verfraaien en je gezondheid staat altijd centraal. Ook voor teennagels of vrijblijvend advies ben je van harte welkom. De website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikerservaring.

Wil je weten wat JK&L Nails verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van JK&L Nails of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij JK&L Nails? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je JK&L Nails het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar JK&L Nails reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. JK&L Nails

Bezoekers bekeken ook