James

James is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Binnenweg 7 in Tiel.

Meer informatie over James in Tiel

JAMES Autoservice Toon van Eijk in Bodegraven is een merkonafhankelijke auto- en serviceformule voor personenauto's en bestelwagens van alle merken, typen en bouwjaren. Zij bieden hoogwaardige en persoonlijke service, betrouwbaarheid, zekerheid en transparantie. Klanten kunnen bij JAMES terecht voor onder andere APK, grote beurt, banden en velgen. JAMES Autoservice is een landelijke keten met bijna 80 vestigingen in Nederland. Ze hechten veel waarde aan kwaliteit en duurzaamheid en zijn gecertificeerd door Stichting Duurzaam Repareren en BOVAG. Klanten kunnen gemakkelijk online een afspraak maken via de website.

Wil je weten wat James verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van James of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij James? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je James het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar James reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. James

Bezoekers bekeken ook