Jaddi Autorijschool Tiel

Jaddi Autorijschool Tiel is een Rijschool gelegen aan Hertog Adolfstraat 24 in Tiel.

Meer informatie over Jaddi Autorijschool Tiel in Tiel

Bij Jaddi Autorijschool in Tiel kan je starten met autorijlessen en je autorijbewijs halen. Ze bieden autorijlessen aan voor iedereen in de omgeving Tiel en omstreken. Als je een lespakket 2 aanschaft, krijg je een gratis tussentijdse toets. Daarnaast heeft de rijschool ook een webwinkel waar je verschillende hulpmiddelen kunt vinden om je autotheorie te halen, zoals theorieboeken, oefenvragen en oefenexamens. Jaddi Autorijschool in Tiel is al jaren een begrip in de regio en eigenaar Mohammed Jaddi heeft ruime ervaring in het geven van autorijlessen. De rijschool zorgt ervoor dat je opgeleid wordt tot een verantwoordelijke, zelfstandige en veilige bestuurder, volgens de normen van het CBR. Met ruim 20 jaar ervaring biedt Mohammed Jaddi een grotere zekerheid op het behalen van je rijbewijs dan wie dan ook in Tiel. Je kan ook succesvolle kandidaten bekijken via de facebook en instagram pagina van de rijschool.

Wil je weten wat Jaddi Autorijschool Tiel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Jaddi Autorijschool Tiel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Jaddi Autorijschool Tiel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jaddi Autorijschool Tiel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Jaddi Autorijschool Tiel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Jaddi Autorijschool Tiel

Bezoekers bekeken ook