IZI Fitness Tiel

IZI Fitness Tiel is een Sportschool gelegen aan Gijsbert Stoutweg 6 in Tiel.

Meer informatie over IZI Fitness Tiel in Tiel

Bij IZI Fitness in Tiel heb je de mogelijkheid om op je eigen manier aan fitness te doen. Je kunt individueel fitnessen of met een sportmaatje. Daarnaast bieden ze de begeleiding van een personal coach of personal trainer aan, zodat je nog betere resultaten kunt behalen. De sportschool is geopend vanaf 09.00 uur in de ochtend en je kunt onbeperkt sporten vanaf € 19,95 per maand. Wil je meer informatie of je direct inschrijven? Neem dan contact op met de receptie of bezoek de website.

Wil je weten wat IZI Fitness Tiel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van IZI Fitness Tiel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij IZI Fitness Tiel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je IZI Fitness Tiel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar IZI Fitness Tiel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. IZI Fitness Tiel

Bezoekers bekeken ook