Ips Garden

Ips Garden is een Chinees afhaalrestaurant gelegen aan Westledeplein 24 in Tiel.

Meer informatie over Ips Garden in Tiel

Afhaalcentrum Ip's Garden is een Chinees-Indisch restaurant in Tiel. Ze zijn onlangs verhuisd naar winkelcentrum Westlede. Vanaf 1 juli 2023 moeten ze volgens nieuwe regels een extra bijdrage vragen voor plastic wegwerpbakjes en -bekers. Daarnaast geven ze geen stempelkaarten meer weg, maar als je er nog een hebt, kun je deze wel inleveren voor korting. Ze zijn ook op zoek naar personeel voor zowel de kassa als de keuken. Als je interesse hebt, kun je langskomen of bellen naar het afhaalcentrum. De openingstijden zijn van dinsdag tot en met zondag van 16:00 tot 20:00 uur.

Wil je weten wat Ips Garden verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ips Garden of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ips Garden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ips Garden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Ips Garden reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ips Garden

Bezoekers bekeken ook