Infinity ICT B.V. IDSignage

Infinity ICT B.V. IDSignage is een Softwarebedrijf gelegen aan Morsestraat 11 C in Tiel.

Meer informatie over Infinity ICT B.V. IDSignage in Tiel

IDsignage heeft een eigen software platform ontwikkeld dat gericht is op Digital Signage. De software is ontwikkeld in eigen huis en draait volledig in de cloud. Hierdoor kunnen gebruikers overal en altijd inloggen en worden alle content en bestanden veilig opgeslagen op de servers van IDsignage. De software kan geïnstalleerd worden op verschillende apparaten, zoals smartphones, tablets, mediaspelers en monitoren. IDsignage biedt ook een online CMS aan waarmee klanten zelf hun content en afspeellijsten kunnen beheren. De toepassingen van IDsignage zijn onder andere digitale bewegwijzering, interne communicatie, menuborden, wachtrijmanagement en interactieve oplossingen. Daarnaast heeft IDsignage een innovatief product op de markt gebracht voor het houden van klanttevredenheidsonderzoek. Het bedrijf heeft een breed portfolio met klanten en is gevestigd in Tiel. Klanten kunnen contact opnemen via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Infinity ICT B.V. IDSignage verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Infinity ICT B.V. IDSignage of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Infinity ICT B.V. IDSignage? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Infinity ICT B.V. IDSignage het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Infinity ICT B.V. IDSignage reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Infinity ICT B.V. IDSignage

Bezoekers bekeken ook