I Love Sushi Tiel

I Love Sushi Tiel is een Sushirestaurant gelegen aan Westluidensestraat 21 in Tiel.

Meer informatie over I Love Sushi Tiel in Tiel

Welkom op de bestelpagina van I love Sushi in Tiel! Je kunt nu bestellen met een actiecode voor 10% korting. Bij elke bestelling spaar je ook punten, en bij 15 punten krijg je nog eens 10% korting. Er zijn verschillende acties, zoals de Fried Crispy Chicken voor €6,50 en de Siomay Dumplings (gyoza) voor €4,00. Daarnaast zijn er populaire gerechten zoals de Crispy Ebi en de Crispy Chicken. Er zijn ook voordelige voordeelmenu's beschikbaar, zoals de Maki Mix Box met 24 stuks. Verder zijn er verschillende boxen, rolls en nigiri beschikbaar, zowel met vlees en vis als vegetarische opties. Ook kun je kiezen voor Pokébowls en Hosomaki rolls.

Wil je weten wat I Love Sushi Tiel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van I Love Sushi Tiel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij I Love Sushi Tiel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je I Love Sushi Tiel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar I Love Sushi Tiel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. I Love Sushi Tiel

Bezoekers bekeken ook