Huisartsenpraktijk Passewaaij, Eerstelijns Centrum Tiel

Huisartsenpraktijk Passewaaij, Eerstelijns Centrum Tiel is een Huisarts gelegen aan Vuurdoorn 6 in Tiel.

Meer informatie over Huisartsenpraktijk Passewaaij, Eerstelijns Centrum Tiel in Tiel

Het Eerstelijns Centrum Tiel (ECT) biedt verschillende diensten aan om mensen te helpen met hun gezondheid. Ze geven bijvoorbeeld advies of je naar de dokter moet en bieden hulp bij het stoppen met roken. Daarnaast hebben ze een deelkastje geplaatst met voedsel en toiletartikelen voor mensen die geen geld hebben. Het ECT is ook betrokken bij de landelijke campagne 'Ik zie je' van 113 Zelfmoordpreventie en heeft een werkbezoek gehad van minister Ernst Kuipers. Ze bieden ook een gezondheidscheck aan en hebben een samenwerkingsplatform waarop patiënten en hulpverleners met elkaar kunnen communiceren. Verder is het belangrijk dat zorgverleners toegang hebben tot belangrijke gegevens van patiënten en kunnen mensen voor medische informatie terecht op Thuisarts.nl. Het ECT staat voor optimale zorg en werkt met ruim 200 zorgverleners samen om mensen zo goed mogelijk te helpen.

Wil je weten wat Huisartsenpraktijk Passewaaij, Eerstelijns Centrum Tiel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsenpraktijk Passewaaij, Eerstelijns Centrum Tiel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsenpraktijk Passewaaij, Eerstelijns Centrum Tiel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsenpraktijk Passewaaij, Eerstelijns Centrum Tiel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Huisartsenpraktijk Passewaaij, Eerstelijns Centrum Tiel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartsenpraktijk Passewaaij, Eerstelijns Centrum Tiel

Bezoekers bekeken ook