Houth Law

Houth Law is een Juridische dienstverlening gelegen aan Simon van Haarlemstraat 2 in Tiel.

Meer informatie over Houth Law in Tiel

Gioia Houth is een slagvaardige en integere jurist bij Houth Law, gespecialiseerd in nationaal ondernemingsrecht en vastgoed. Ze vindt het belangrijk om de vragen en wensen van haar klanten concreet te maken en om te zetten in duidelijke afspraken en bepalingen. Gioia geniet van de afwisseling tussen het uitzoeken van juridische vraagstukken en het hebben van klantcontact. Ze zoekt graag uitdagingen op en verlegt haar grenzen, zowel zakelijk als privé. Daarnaast is ze beschikbaar als interim kandidaat-notaris en kan ze helpen met dossierbehandeling, besprekingen en het begeleiden van medewerkers op het gebied van vastgoed en nationaal ondernemingsrecht. Ze werkt ook vanuit huis en kan akten, contracten en documenten opstellen, zodat haar klanten meer tijd hebben voor klantcontact op kantoor. Gioia biedt ook advies en het opstellen van overeenkomsten op het gebied van bedrijfsoverdrachten, samenwerkingen, investeringen en transacties tussen familieleden. Ze controleert ook rechtsvormen en statuten om te zien of ze nog passend zijn. Als interim jurist vastgoed (grondzaken) is Gioia ook beschikbaar voor enkele maanden.

Wil je weten wat Houth Law verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Houth Law of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Houth Law? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Houth Law het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Houth Law reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Houth Law

Bezoekers bekeken ook