Hoobroeckx Schilders

Hoobroeckx Schilders is een Schilder gelegen aan Edisonstraat 22 in Tiel.

Meer informatie over Hoobroeckx Schilders in Tiel

Hoobroeckx Kwaliteitsschilders is uw partner in kwaliteit als het gaat om schilderwerk. Ze bieden advies en een aanpak op maat, zodat uw pand de juiste afwerking krijgt met een langdurig fraai en onderhoudsarm resultaat. Het schilderen wordt gezien als een ambacht en wordt uitgevoerd door gediplomeerde vaklieden. Hoobroeckx is al ruim 30 jaar een vertrouwd adres in Tiel en staat bekend om de beste prijs-kwaliteitverhouding. Ze zijn een Erkend Schildersbedrijf aangesloten bij OnderhoudNL-Garantie, wat garant staat voor kwaliteit, vakmanschap en vertrouwen. Ze bieden niet alleen schilderwerk, maar ook glaszetten, bijzondere decoratie, wandafwerking, reparatie van houtrot en timmerwerk. Ze werken samen met aannemers en loodgieters om lekkages te verhelpen. Daarnaast zijn ze gespecialiseerd in speciaal stucwerk, marmer- en houtimitaties, bladgoud leggen en wanddecoraties met leerbehang. Hoobroeckx werkt alleen met erkende verfproducenten zoals Sikkens en Copperant. Ze zijn trots op verschillende projecten die ze hebben afgerond, waaronder het Ambtmanhuis, Blijdesteijn, ROC Rivor en Ziekenhuis Rivierenland. Ze zijn gevestigd in Tiel en zijn bereikbaar via telefoon en e-mail.

Wil je weten wat Hoobroeckx Schilders verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hoobroeckx Schilders of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hoobroeckx Schilders? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hoobroeckx Schilders het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Hoobroeckx Schilders reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hoobroeckx Schilders

Bezoekers bekeken ook