Hondensportvereniging Tiel e.o.

Hondensportvereniging Tiel e.o. is een Huisdierentrainer gelegen aan Inundatiedijk Noord 6 in Tiel.

Meer informatie over Hondensportvereniging Tiel e.o. in Tiel

Er is een fotoalbum beschikbaar van de 3-steden Agility wedstrijd op 2 september 2023. Er zijn ook foto's van de Spelletjesdag in juli 2023. Verder zijn er uitslagen te vinden van de Onderlinge Wedstrijd op 25 maart 2023. Er zijn ook foto's beschikbaar van de Spelletjesdag in 2022. Nieuwe leden kunnen zich inschrijven op zaterdagen tussen 10 en 12 uur en ontvangen een cadeau-tasje van sponsor Prins. Helaas heeft Rosina Baaij, een vrijwilliger die al meer dan 30 jaar lid is en les heeft gegeven, besloten om te stoppen met haar activiteiten voor HSV. Ze heeft veel vrijwilligerstaken gedaan en is benoemd tot erelid van de vereniging. De eerstvolgende onderlinge wedstrijd is op 25 maart 2023.

Wil je weten wat Hondensportvereniging Tiel e.o. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hondensportvereniging Tiel e.o. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hondensportvereniging Tiel e.o.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hondensportvereniging Tiel e.o. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Hondensportvereniging Tiel e.o. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hondensportvereniging Tiel e.o.

Bezoekers bekeken ook