Het Chocolade Huis

Het Chocolade Huis is een Chocolaterie gelegen aan Kellensedwarsweg 3 in Tiel.

Meer informatie over Het Chocolade Huis in Tiel

Het Chocoladehuis is gespecialiseerd in hoogwaardige kwaliteit chocolade. Ze bieden een groot assortiment aan klassieke en originele Sinterklaas- en kerstgeschenken. Of je nu op zoek bent naar handgemaakte bonbons, luxe kerstchocolade of een gepersonaliseerd cadeau, bij Het Chocoladehuis vind je altijd iets dat aan je wensen voldoet. Ze leveren betrouwbaar en hebben verschillende opties voor grote of kleine bestellingen. Daarnaast werken ze samen met Barry Callebaut, de grootste chocoladeproducent ter wereld, om een duurzame cacao-industrie te creëren. Het Chocoladehuis staat bekend om hun topkwaliteit en betrouwbare levering. Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor relaties, medewerkers, Sinterklaas of Kerst, Het Chocoladehuis heeft voor iedereen iets leuks en lekkers!

Wil je weten wat Het Chocolade Huis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Het Chocolade Huis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Het Chocolade Huis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Chocolade Huis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Het Chocolade Huis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Het Chocolade Huis

Bezoekers bekeken ook