Het Centrum Fysiotherapie en Oedeemtherapie

Het Centrum Fysiotherapie en Oedeemtherapie is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Gasthuisstraat 31 in Tiel.

Meer informatie over Het Centrum Fysiotherapie en Oedeemtherapie in Tiel

Bij 't Centrum Fysiotherapie en Oedeemtherapie in Tiel kun je terecht voor behandelingen van bekken- en bekkenbodemklachten. De praktijk staat bekend om persoonlijke aandacht, goede voorlichting, kwaliteit en professionaliteit. Bij bekkenpijn maken ze gebruik van de bekkentherapiemethode volgens Cecile Rost. Ook is er gespecialiseerde bekkenfysiotherapie beschikbaar voor problemen zoals ongewenst urine- of ontlastingverlies, winderigheid, moeite met vrijen en pijn bij bewegen tijdens de zwangerschap. Daarnaast bieden ze ook dryneedling aan, waarbij spieren worden ontspannen door middel van acupunctuurnaalden. De praktijk is centraal gelegen en goed bereikbaar. Er vinden één-op-één behandelingen plaats in ruime en volledig ingerichte behandelruimtes. Het team bestaat uit ervaren en gecertificeerde fysiotherapeuten. Het laatste nieuws en informatie over partners is te vinden op de website.

Wil je weten wat Het Centrum Fysiotherapie en Oedeemtherapie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Het Centrum Fysiotherapie en Oedeemtherapie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Het Centrum Fysiotherapie en Oedeemtherapie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Centrum Fysiotherapie en Oedeemtherapie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Het Centrum Fysiotherapie en Oedeemtherapie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Het Centrum Fysiotherapie en Oedeemtherapie

Bezoekers bekeken ook