hart for her Tiel

hart for her Tiel is een Sportschool gelegen aan Hertog Karellaan 138 in Tiel.

Meer informatie over hart for her Tiel in Tiel

Bij hart for her trainen mensen van alle leeftijden en achtergronden, of het nu topsporters, oma's, hardlopers, drukke moeders of vrouwen met een drukke baan zijn. Iedereen krijgt hier een training op haar eigen niveau en op een fijne manier. Als je altijd al een hekel hebt gehad aan sporten of fitness, kom dan naar hart for her en ontdek waarom zoveel vrouwen nu met plezier sporten. Of je nu aan je weerstand wilt werken, wilt afvallen, fitter wilt worden of gewoon lekker wilt bewegen, hart for her is de ideale fitnessformule. Het draait hier om het plezier dat bewegen en sporten je kan geven, en om je goed voelen over jezelf. Onder begeleiding van een personal trainer kun je bewegen in een prettige omgeving, omringd door vrouwen met hetzelfde doel. Hart for her heeft als missie om miljoenen vrouwen wereldwijd te helpen fysiek, sociaal en mentaal in evenwicht te komen. Door van je eigen gezondheid een prioriteit te maken, kun je andere vrouwen inspireren en helpen om gezonder te worden en meer zelfvertrouwen te krijgen. Samen kunnen we de wereld een miljoen vrouwen sterker maken.

Wil je weten wat hart for her Tiel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van hart for her Tiel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij hart for her Tiel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je hart for her Tiel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar hart for her Tiel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. hart for her Tiel

Bezoekers bekeken ook