Handyman Tiel

Handyman Tiel is een Leverancier van onderdelen voor huishoudelijke apparaten gelegen aan Voorstad 27 in Tiel.

Meer informatie over Handyman Tiel in Tiel

Bij Handyman Tiel ben je meer dan welkom. Ze doen graag dat stapje extra om de best passende oplossing aan te bieden. Naast onderdelen hebben ze ook accessoires, reinigings- en onderhoudsmiddelen voor alles waar een stekker aan zit in huis. Ze hebben onder andere wasmachine onderdelen, batterijen, cartridges, reinigingsmiddelen en kabels. Ze verhuren ook professionele boenapparatuur en waterzuigers. Daarnaast zijn ze een UPS AccessPoint waar je post of pakketten kunt versturen. Je kunt dichtbij parkeren met de fiets. Voor openingstijden kun je contact opnemen met de productexperts in de winkel.

Wil je weten wat Handyman Tiel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Handyman Tiel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Handyman Tiel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Handyman Tiel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Handyman Tiel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Handyman Tiel

Bezoekers bekeken ook