HairWorld! Tiel

HairWorld! Tiel is een Kapper gelegen aan Suze Groenewegstraat 14 in Tiel.

Meer informatie over HairWorld! Tiel in Tiel

HairWorld! Tiel is een haarsalon in Tiel die gespecialiseerd is in kleuringen, verzorging van het haar en het knippen van mooie kapsels. Het team van HairWorld! Tiel is gedreven, gepassioneerd en enthousiast. Ze luisteren naar de wensen en voorkeuren van hun klanten en zorgen ervoor dat zij stralend door het leven gaan. De salon is geopend op dinsdag, woensdag en donderdag van 08:30 tot 21:00 uur, op vrijdag van 08:30 tot 16:00 uur en op zaterdag van 08:30 tot 16:00 uur. Op maandag en zondag is de salon gesloten. Je kunt HairWorld! Tiel vinden op Suze Groenewegstraat 14 en zij zijn actief sinds 2018.

Wil je weten wat HairWorld! Tiel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van HairWorld! Tiel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij HairWorld! Tiel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HairWorld! Tiel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar HairWorld! Tiel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. HairWorld! Tiel

Bezoekers bekeken ook