Hairstyliste Marion Tiel

Hairstyliste Marion Tiel is een Kapper gelegen aan Wilhelmina Druckerstraat 47 in Tiel.

Meer informatie over Hairstyliste Marion Tiel in Tiel

Hairstyliste Marion is een moderne en trendy kapsalon in Tiel. Marion, de eigenaar met meer dan 35 jaar ervaring, zorgt ervoor dat al het werk op een topniveau wordt uitgevoerd. In oktober is er een herfstactie waarbij je 25% korting krijgt op een speciale behandeling met Olaplex, Laminex en Emergence. Het team van Hairstyliste Marion bestaat uit Marion zelf, Marlou, Kemi en Nadia. Ze volgen regelmatig cursussen om hun technieken up-to-date te houden. Daarnaast is de salon in 2022 opnieuw gecertificeerd als specialist in haarwerken, wat betekent dat ze ook medische behoeften kunnen vervullen, zoals het aanbieden van pruiken, tape-extensions en haarverlenging. De openingstijden zijn al 35 jaar trendy en je kunt gemakkelijk een afspraak maken via het online boekingssysteem.

Wil je weten wat Hairstyliste Marion Tiel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hairstyliste Marion Tiel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hairstyliste Marion Tiel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hairstyliste Marion Tiel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Hairstyliste Marion Tiel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hairstyliste Marion Tiel

Bezoekers bekeken ook