Hair & Beauty Maria

Hair & Beauty Maria is een Kapper gelegen aan Kalverbos 1B in Tiel.

Meer informatie over Hair & Beauty Maria in Tiel

Wij zijn een biologische dames kapsalon die gespecialiseerd is in kleuren, verzorgen en stylen. Onze plantaardige haarkleuringen, zoals henna kleuring, zijn gebaseerd op 100% natuurlijke ingrediënten en zorgen voor een prachtig resultaat met een natuurlijke glans en volume. Het gebruik van deze methode is goed voor het milieu en beschadigt het haar niet. Daarnaast is het ook verzorgend voor het haar. Als u een natuurlijke uitstraling wilt met intensieve kleuring, bent u bij ons aan het juiste adres. Onze top prioriteit is het verzorgen van uw haar en huid. U kunt ons vinden op Kalverbos 1B, Tiel, Nederland en onze openingstijden zijn van dinsdag tot zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur. Op zondag en maandag zijn wij gesloten. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via 06 2391 0992. © 2023 Haar & Beauty Maria.

Wil je weten wat Hair & Beauty Maria verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hair & Beauty Maria of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hair & Beauty Maria? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hair & Beauty Maria het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Hair & Beauty Maria reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hair & Beauty Maria

Bezoekers bekeken ook