Hair at One

Hair at One is een Kapper gelegen aan Annie Romeinstraat 1 in Tiel.

Meer informatie over Hair at One in Tiel

Bij Hair At One heb je de mogelijkheid om je haar te laten knippen, verven en extensions te laten zetten. De eigenaar heeft 20 jaar ervaring en is gespecialiseerd in het geven van advies dat past bij je haar en gezicht. Ze zorgt voor een goede coupe die je zelf kunt stylen en een kleur die bij je huidtint past. Als de kwaliteit van het haar niet geschikt is voor bepaalde wensen, biedt ze een passend alternatief. Naast knippen en kleuren, is ze ook gespecialiseerd in haarverlengingen, bruidskapsels, visagie en andere haarstijlen zoals dreadlocks. Haar werk is zeer veelzijdig en ze blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends. Er zijn diverse technieken beschikbaar voor haarverlengingen en voor elke gelegenheid is er een passende visagie mogelijk.

Wil je weten wat Hair at One verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hair at One of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hair at One? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hair at One het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Hair at One reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hair at One

Bezoekers bekeken ook