Gri. Special.restaur. Rhodos

Gri. Special.restaur. Rhodos is een Grieks restaurant gelegen aan Vleesstraat 10 in Tiel.

Meer informatie over Gri. Special.restaur. Rhodos in Tiel

Rhodos Tiel is een Grieks restaurant in Tiel dat vooral bekend staat om zijn heerlijke vleesgerechten. Hoewel er ook andere gerechten op de kaart staan, is het vlees de specialiteit van het huis. Het restaurant is opgericht in 1985 door Fanis en Litsa Alexandrakis, die hun droom waarmaakten en een geliefd familiebedrijf creëerden. Sindsdien is Rhodos uitgegroeid tot een begrip in Tiel en omstreken. De passie voor koken en de liefde voor gasten zijn kenmerkend voor het restaurant. Het adres van Rhodos Tiel is Vleesstraat 10, 4001 BC, Tiel.

Wil je weten wat Gri. Special.restaur. Rhodos verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gri. Special.restaur. Rhodos of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gri. Special.restaur. Rhodos? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gri. Special.restaur. Rhodos het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Gri. Special.restaur. Rhodos reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gri. Special.restaur. Rhodos

Bezoekers bekeken ook