Grand Café Bellevue

Grand Café Bellevue is een Café gelegen aan Ophemertsedijk 2 in Tiel.

Meer informatie over Grand Café Bellevue in Tiel

De populaire locatie Bellevue in Tiel gaat tijdelijk dicht vanaf 1 november. Naast het succesvolle terras, zal ook de keuken, het interieur en het concept een vernieuwing ondergaan. Het restaurant zal medio maart weer openen en iedereen kan dan genieten van al het moois wat Bellevue te bieden heeft. Voor de tijdelijke sluiting kun je nog langskomen en op 27, 28 en 29 oktober genieten van een heerlijk verrassingsdiner. Bellevue is een Grand Café met het mooiste uitzicht over de Waal, waar je van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat kunt genieten van koffie, borrel, lunch en diner. Het interieur is geïnspireerd op het karakter van het pand en heeft een gezellige café-sfeer met moderne elementen. Voor vragen, reserveringen of arrangementen kun je contact opnemen met Bellevue.

Wil je weten wat Grand Café Bellevue verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Grand Café Bellevue of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Grand Café Bellevue? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Grand Café Bellevue het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Grand Café Bellevue reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Grand Café Bellevue

Bezoekers bekeken ook