Toestemming voor het plaatsen van 10 driehoeksreclameborden ter promotie van Tiel pakt uit in de periode 25 maart tot en met 7 april 2024 te Geldermalsen

DeTielgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Toestemming voor het plaatsen van 10 driehoeksreclameborden ter promotie van Tiel pakt uit in de periode 25 maart tot en met 7 april 2024 te Geldermalsen.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Vergunning voorwerpen in de openbare ruimte Het college van burgemeester en wethouders van West Betuwe heeft een vergunning verleend voor het plaatsen van 10 driehoeksreclameborden in Geldermalsen ter promotie van Tiel pakt uit in de periode 25 maart tot en met 7 april 2024 (verzonden op 6 februari 2024).Belanghebbenden die het niet eens zijn met dit besluit kunnen een gemotiveerd bezwaarschrift indienen. Dit kan binnen zes weken na de aangegeven verzenddatum. Richt het bezwaarschrift aan het College van burgemeester en wethouders, Postbus 112, 4190 CC Geldermalsen. De bezwaartermijn start een dag na de verzenddatum van het besluit.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deTielgids.nl op 14-02-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Tiel, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deTielgids.nl
Redactie deTielgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Tiel
  2. gmb-2024-65687

Gerelateerde berichten