Aanvraag omgevingsvergunning beperkte milieutoets OBM, een inrichting voor de opslag van schroot, Latensteinse Rondweg 10 Tiel

DeTielgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Aanvraag omgevingsvergunning beperkte milieutoets OBM, een inrichting voor de opslag van schroot, Latensteinse Rondweg 10 Tiel.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Een omgevingsvergunning is aangevraagd voor een beperkte milieutoets OBM, een inrichting voor de opslag van schroot (OBM, omgevingsvergunning beperkte milieutoets), Latensteinse Rondweg 10, 4005 EH in Tiel (ODR2316525) Ontvangstdatum 29 december 2023. Tegen deze aanvraag is geen bezwaar mogelijk. Inzien meldingen en milieuvergunningen Heeft u vragen over meldingen van het activiteitenbesluit en/of over milieuvergunningen? Neem dan contact op met de Omgevingsdienst Rivierenland (ODR) via info@odrivierenland.nl.Tiel, 9 januari 2024

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deTielgids.nl op 10-1-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Tiel, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deTielgids.nl
Redactie deTielgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Tiel
  2. gmb-2024-17429

Gerelateerde berichten