Vastgesteld bestemmingsplan Islamitische begraafplaats Papesteeg Tiel

DeTielgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Vastgesteld bestemmingsplan Islamitische begraafplaats Papesteeg Tiel.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De gemeenteraad heeft op 28 februari 2024 het bestemmingsplan Islamitische begraafplaats Papesteeg ongewijzigd vastgesteld. Het plan gaat over het mogelijk maken van een nieuwe begraafplaats, direct gelegen aan de al bestaande begraafplaats aan de Papesteeg in Tiel.Stukken inzienHet bestemmingsplan en het raadsbesluit liggen ter inzage vanaf 6 maart tot en met 16 april 2024. Als u een toelichting wil op het bestemmingsplan kunt u telefonisch een afspraak maken bij het Omgevingsloket (0344) 637 167 (bereikbaar maandag en donderdag van 08.30-12.30 u). Ook is het mogelijk om via e-mail uw vragen te stellen op omgevingsloket@tiel.nl. Daarnaast is het plan te raadplegen op de website van de gemeente: https://www.tiel.nl/bestemmingsplannen-procedure-0.Beroep instellenIn de periode van 6 maart tot en met 16 april 2024 kan beroep worden ingesteld bij de Raad van State door:1.een belanghebbende;2.een niet-belanghebbende die tijdig een zienswijze heeft ingediend tegen het ontwerp bestemmingsplan.Een beroepschrift voor de Raad van State stuurt u naar: Raad van State, t.a.v. Afdeling Bestuursrechtspraak, postbus 20019, 2500 EA Den Haag.Binnen de beroepstermijn kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, waardoor het bestemmingsplan niet in werking treedt totdat op het verzoek is beslist.Als geen voorlopige voorziening is aangevraagd treedt het bestemmingsplan in werking op 1 april 2024.Tiel, 5 maart 2024

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deTielgids.nl op 06-03-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Tiel, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deTielgids.nl
Redactie deTielgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Tiel
  2. gmb-2024-100260

Gerelateerde berichten