Aanvraag omgevingsvergunning nieuwbouw loods Zuiderhavenweg 56 Tiel

DeTielgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Aanvraag omgevingsvergunning nieuwbouw loods Zuiderhavenweg 56 Tiel.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De gemeente Tiel heeft een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen. De vergunning is aangevraagd voor de nieuwbouw van een loods aan de Zuiderhavenweg 56 in Tiel.Waarom publiceert de gemeente Tiel dit bericht? Een omgevingsvergunning wordt bij de gemeente Tiel aangevraagd om toestemming te krijgen om iets te bouwen, verbouwen, slopen, kappen of aan te leggen. Met dit bericht laat de gemeente Tiel u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. De publicatie van de aangevraagde omgevingsvergunning heeft slechts een informerend karakter. Wanneer neemt de gemeente Tiel een besluit over de aanvraag van de vergunning?De gemeente Tiel heeft de aanvraag voor een vergunning ontvangen op 21 december 2023. Als de vergunning wordt verleend, publiceert de gemeente Tiel een nieuw bericht. Vanaf dat moment kunt u de documenten met informatie over de vergunning bekijken en hierop reageren. Tegen een aangevraagde omgevingsvergunning kan een zienswijze worden ingediend, maar geen bezwaar of beroep worden ingesteld. Dit kan pas als er een (ontwerp)besluit is genomen.Wilt u meer informatie over de aanvraag van een vergunning?Voor het inzien van omgevingsvergunningen en/of een toelichting hierop, kunt u terecht bij het Omgevingsloket. Dit kan alleen op afspraak. U kunt hiervoor een e-mail sturen naar omgevingsloket@tiel.nl of bellen met telefoonnummer 0344 - 637 167 (bereikbaar op maandag- en donderdagochtend van 8.30 tot 12.30 uur).Tiel, 26 december 2023

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deTielgids.nl op 29-12-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Tiel, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deTielgids.nl
Redactie deTielgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Tiel
  2. gmb-2023-561986

Gerelateerde berichten