Verleende omgevingsvergunning plaatsen carport Johan Fabriciusstraat 23 Tiel

DeTielgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Verleende omgevingsvergunning plaatsen carport Johan Fabriciusstraat 23 Tiel.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De gemeente Tiel heeft een omgevingsvergunning verleend. De gemeente Tiel geeft hiermee toestemming voor het plaatsen van een carport aan de Johan Fabriciusstraat 23 in Tiel.(verzenddatum 12 december 2023)Waarom publiceert de gemeente Tiel dit bericht? Een omgevingsvergunning wordt bij de gemeente Tiel aangevraagd om toestemming te krijgen om iets te bouwen, verbouwen, slopen, kappen of aan te leggen. Met dit bericht laat de gemeente Tiel u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. U kunt nu reageren als u het hier niet mee eens bent. Documenten inzienVoor het inzien van een verleende omgevingsvergunning kunt u terecht bij het Omgevingsloket. Dit kan alleen op afspraak. U kunt hiervoor een e-mail sturen naar omgevingsloket@tiel.nl of bellen met telefoonnummer 0344 - 637 167 (bereikbaar maandag- en donderdagochtend).Bent u het niet eens met de vergunning?U kunt de gemeente Tiel tot 24 januari 2024 laten weten dat u het niet eens bent met de vergunning. Dit heet bezwaar maken. U kunt bezwaar maken als de vergunning tegen uw belangen ingaat door het indienen van een bezwaarschrift bij burgemeester en wethouders.Wilt u de start van de activiteiten tegenhouden?Wanneer de activiteiten niet kunnen worden teruggedraaid, dan kunt u de Rechtbank Gelderland vragen de start van de activiteiten tegen te houden voordat de rechtbank een besluit heeft genomen over uw beroep. Dit heet het indienen van een verzoek om een voorlopige voorziening en kan via de website van de rechtbank. Hier zijn wel kosten aan verbonden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de rechtbank via het telefoonnummer 088 361 20 00.Tiel, 19 december 2023

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deTielgids.nl op 20-12-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Tiel, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deTielgids.nl
Redactie deTielgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Tiel
  2. gmb-2023-544828

Gerelateerde berichten