Gewoon Fysio

Gewoon Fysio is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Latensteinseweg 11A in Tiel.

Meer informatie over Gewoon Fysio in Tiel

Gewoon Fysio is een fysiotherapiepraktijk gevestigd aan de Lutterveldweg 20 in Tiel. Ze zijn geopend van maandag tot vrijdag van 10.00u tot 21.00u. Je kunt contact met hen opnemen via het telefoonnummer 06 30 24 68 21 of via de e-mail hallo@gewoonfysio.nl. Gewoon Fysio heeft als doel om een blijvende oplossing te bieden aan mensen door terug te gaan naar de kern van het probleem. Ze geloven dat de kern van veel problemen ligt in bewegen, rust en herstel, en streven naar een optimale balans hiervan. Gewoon Fysio is al 50 keer gewaardeerd en heeft een gemiddeld cijfer van 9.7. De behandelingen worden uitgevoerd door een fysiotherapeut, toekomstig arts en atleet. Ze bieden bewezen therapieën aan waarbij je zelf aan je lichaam werkt om kracht, mobiliteit en uithoudingsvermogen te verbeteren. Gewoon Fysio is aangesloten bij de beroepsvereniging en kwaliteitsregister KNGF/KRF. Je kunt gemakkelijk contact met hen opnemen via het telefoonnummer 06 30 24 68 21 of door een bericht te sturen naar hallo@gewoonfysio.nl.

Wil je weten wat Gewoon Fysio verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gewoon Fysio of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gewoon Fysio? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gewoon Fysio het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Gewoon Fysio reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gewoon Fysio

Bezoekers bekeken ook