Gertjan Koster Fotografie

Gertjan Koster Fotografie is een Fotograaf gelegen aan Notarisappel 216 in Tiel.

Meer informatie over Gertjan Koster Fotografie in Tiel

Gertjan Koster Fotografie biedt verschillende soorten fotografiediensten aan. Helaas is studiofotografie momenteel niet mogelijk, maar er kan wel op locatie gewerkt worden met een mobiele opstelling. Gertjan legt graag evenementen vast in de vorm van reportagefotografie, waarbij hij meeloopt en vastlegt wat er gebeurt. Hij is ook gespecialiseerd in luchtfotografie en beschikt over de juiste papieren om dit legaal te mogen uitvoeren volgens de luchtvaart wetgeving. Voor bruidsfotografie denkt Gertjan graag mee met het bruidspaar. Daarnaast biedt hij ook dronebeelden aan, waarbij hij een veilige en verzekerde vlucht garandeert. Gertjan is ook beschikbaar voor reportages, persfotografie, uitvaartfotografie, portretfotografie en dikke buiken fotos. De studio van Gertjan is gevestigd in Tiel, op de Spoorstraat 12, maar dit is geen bezoekadres. Gertjan is aangesloten bij diverse organisaties en is lid van een fotografie vereniging.

Wil je weten wat Gertjan Koster Fotografie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gertjan Koster Fotografie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gertjan Koster Fotografie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gertjan Koster Fotografie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Gertjan Koster Fotografie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gertjan Koster Fotografie

Bezoekers bekeken ook