Gereformeerde Kerk Magnificat

Gereformeerde Kerk Magnificat is een Kerk gelegen aan Beethovenstraat 26 in Tiel.

Meer informatie over Gereformeerde Kerk Magnificat in Tiel

De Magnificatkerk heet mensen welkom en biedt verschillende activiteiten en diensten aan. Ze organiseren de Alpha cursus waar de basisprincipes van het christelijk geloof worden behandeld. Daarnaast komen ze elke zondagochtend samen om God te eren en bieden ze ruimte voor jong en oud tijdens de diensten. De kerk staat bekend om haar betrokkenheid naar elkaar en de onderlinge verbondenheid. Ze geloven dat de Bijbel Gods Woord is en dat Jezus Christus onze Verlosser is. De naam Magnificat is geïnspireerd door de muziekbuurt waarin de kerk staat en de lofzang van Maria. De kerk maakt deel uit van de Nederlandse Gereformeerde Kerken en biedt ook praktische hulp aan mensen in Tiel. Ze hebben verschillende initiatieven en organisaties in de stad waar mensen terecht kunnen voor hulp en ondersteuning. Daarnaast zijn er ook activiteiten en groepen speciaal voor de jeugd en worden er regelmatig Bijbelstudies georganiseerd.

Wil je weten wat Gereformeerde Kerk Magnificat verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gereformeerde Kerk Magnificat of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gereformeerde Kerk Magnificat? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gereformeerde Kerk Magnificat het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Gereformeerde Kerk Magnificat reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gereformeerde Kerk Magnificat

Bezoekers bekeken ook