Gerda's Notenbar en www.notenhuis.nl

Gerda's Notenbar en www.notenhuis.nl is een Notenwinkel gelegen aan Lutterveldweg 10 in Tiel.

Meer informatie over Gerda's Notenbar en www.notenhuis.nl in Tiel

Het Notenhuis is gespecialiseerd in ambachtelijke producten, zoals suikervrije chocoladeproducten en noten. Ze maken hun producten zelf en zorgen voor een snelle levering. Daarnaast bieden ze 100% versgarantie en gratis verzending vanaf € 35,-. Noten zijn rijk aan onverzadigde vetten, vitaminen en mineralen, zoals vitamine B6, B11, E, ijzer, calcium, magnesium, zink en eiwitten. Het advies is om dagelijks een handje (ongeveer 25 gram) ongezouten noten te eten. Het Notenhuis heeft een eigen chocoladeafdeling waar de suikervrije chocoladeproducten worden ontwikkeld en verpakt. Ze gebruiken geen dierlijke vetten of andere dierlijke producten, waardoor de chocolade vegan en lactosevrij is. Het assortiment wordt binnenkort uitgebreid met suikervrije witte chocolade. Het Notenhuis biedt ook vacatures aan, zoals administratieve duizendpoot, verkoopmedewerker en productiemedewerker. Ze verzenden hun chocolade gekoeld met behulp van herbruikbare coolpacks. Het Notenhuis benadrukt dat noten goede voedingsstoffen bevatten en passen bij verschillende soorten lifestyles, zoals keto en vegan. Ze zijn ook bezig met het ontwikkelen van suikervrije witte chocolade en delen basisprincipes over sport en voeding. Het complete assortiment van het Notenhuis omvat noten, pinda's, mixen, zuidvruchten, cacao, pitten en zaden. Ze.

Wil je weten wat Gerda's Notenbar en www.notenhuis.nl verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gerda's Notenbar en www.notenhuis.nl of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gerda's Notenbar en www.notenhuis.nl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gerda's Notenbar en www.notenhuis.nl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Gerda's Notenbar en www.notenhuis.nl reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gerda’s Notenbar en www.notenhuis.nl

Bezoekers bekeken ook