Gastouderopvang Nyne

Gastouderopvang Nyne is een Kinderopvang gelegen aan Grotebrugse Grintweg 131 in Tiel.

Meer informatie over Gastouderopvang Nyne in Tiel

Ik vind het belangrijk dat kinderen zich veilig en vertrouwd voelen bij mij en in onze groep. Elk kind ontwikkelt zich op zijn eigen tempo en ik kijk per kind wat het nodig heeft. Voordat de opvang begint, plan ik altijd een kennismaking in zodat we elkaar kunnen leren kennen. We vullen de dagen met knutselen, samen eten en binnen en buiten spelen. Ik werk samen met Gastouderopvang 't leeuwtje en Gastouderopvang Nyne, wat handig is bij bijvoorbeeld ziekte. Mijn doelgroep zijn kinderen van 0 tot 4 jaar en de opvangdagen zijn op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. De kosten voor de opvang bedragen €6,20 per uur per kind, inclusief consumpties. Naast de opvangkosten komen er ook kosten van het bemiddelingsbureau bij. Ik ben ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en het Landelijk Register Kinderopvang en ik heb verschillende diploma's en certificaten, waaronder Kinder-EHBO en Kinderpsychologie. Voor contact kan er gebeld worden of het contactformulier op de website ingevuld worden.

Wil je weten wat Gastouderopvang Nyne verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gastouderopvang Nyne of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gastouderopvang Nyne? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gastouderopvang Nyne het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Gastouderopvang Nyne reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gastouderopvang Nyne

Bezoekers bekeken ook