Fysiotherapie Pastoors

Fysiotherapie Pastoors is een Fysiotherapeut gelegen aan Konijnenwal 32 in Tiel.

Meer informatie over Fysiotherapie Pastoors in Tiel

Fysiotherapie Pastoors, geleid door Rik Nijenhuis, is een praktijk voor fysiotherapie met als specialisatie schouderklachten. De praktijk is aangesloten bij het KNGF en biedt ook behandelingen voor Parkinson-patiënten. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen, WhatsAppen of een e-mail sturen naar de praktijk. Er is ook een contactformulier beschikbaar op de website. Fysiotherapie Pastoors is gericht op interactie en biedt handige informatie en nieuws.

Wil je weten wat Fysiotherapie Pastoors verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysiotherapie Pastoors of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysiotherapie Pastoors? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysiotherapie Pastoors het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Fysiotherapie Pastoors reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysiotherapie Pastoors

Bezoekers bekeken ook