Fysiotherapie Passewaaij

Fysiotherapie Passewaaij is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Kamperfoelie 2 in Tiel.

Meer informatie over Fysiotherapie Passewaaij in Tiel

Fysiotherapie Passewaaij, Fysiotherapie De Gravin en Fysiotherapie De Kranshof zijn fysiotherapiepraktijken die streven naar een persoonlijke aanpak op maat, waarbij de patiënt centraal staat. Ze willen de patiënt helpen om meer controle te krijgen over hun eigen gezondheid. Dit doen ze door samen met de patiënt te kijken naar wat voor hen werkt en wat zij als prettig ervaren. Op deze manier willen ze ervoor zorgen dat de patiënt zich weer fit, gezond en gelukkig kan voelen. Dit streven naar een persoonlijke aanpak heeft geleid tot positieve beoordelingen van patiënten, met een gemiddelde score van 8 uit 10.

Wil je weten wat Fysiotherapie Passewaaij verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysiotherapie Passewaaij of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysiotherapie Passewaaij? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysiotherapie Passewaaij het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Fysiotherapie Passewaaij reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysiotherapie Passewaaij

Bezoekers bekeken ook