Fysiotherapie Merkens

Fysiotherapie Merkens is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Lingedijk 58 in Tiel.

Meer informatie over Fysiotherapie Merkens in Tiel

Fysiotherapie Merkens in Tiel biedt persoonlijke behandelingen aan, waarbij de patiënt altijd op de eerste plaats komt. Ze nemen de tijd om naar het verhaal van de patiënt te luisteren en stellen een behandelplan op om de klachten te verhelpen. Het doel is om resultaatgerichte behandelingen te bieden, zodat de klachten volledig worden verholpen. Daarnaast gaan ze een stap verder en geven ze tips en advies om toekomstige klachten te voorkomen. De praktijk heeft specialisaties in onder andere nek-, rug-, schouder-, heup- en knieklachten, evenals oncologische fysiotherapie en oedeemtherapie. Ze bieden ook een nauwe samenwerking met een podotherapeut voor een betere behandeling. De praktijk is gevestigd in bedrijfscentrum 'de Bron' en heeft ruime parkeergelegenheid. Patiënten zijn erg tevreden over de vriendelijke en begripvolle behandelingen en raden Fysiotherapie Merkens zeker aan.

Wil je weten wat Fysiotherapie Merkens verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysiotherapie Merkens of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysiotherapie Merkens? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysiotherapie Merkens het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Fysiotherapie Merkens reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysiotherapie Merkens

Bezoekers bekeken ook